اکستنشن مو چیست و چطور انجام میشود؟ آیا با ان آشنایی دارید؟ حتما شما هم در جامعه و تبلیغات مختلف نام اکستنشن مو را شنیدهاید، اما شاید با این کلمه آشنا نباشید. خب ما به شما خواهیم گفت. اگر شما هم از آن دسته از خانمهایی هستید که موهای کمپشتی دارند و یا موهای خود را کوتاه کردهاید و بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی پشیمان شدهاید، در این مواقع، تنها راه داشتن موهای پرپشت، بلند و زیبا، اضافهکردن مو به موهای طبیعی و یا همان اکستنشن مو است.
اکستنشن مو چیست؟
اکستنشن مو به موهای مصنوعی یا طبیعی گفته میشود که با روشهای مختلفی لابهلای موهای طبیعی چسبانده میشوند. اکستنشنها از الیاف مصنوعی یا موی طبیعی انسان ساخته میشوند و موهای اضافهکردنی خاصی هستند که با هدف افزایش حجم موهای طبیعی به آنها اضافه میشوند و انواع مختلفی دارند. شما میتوانید بعد از انجام دادن مشاورههای لازم و با در نظر گرفتن عواملی مانند نیاز فردی، بودجه مالی، نوع موها و میزان بلندی موها از اکستنشنهای مو استفاده کنید. اکستنشنهای مو بیخطر هستند و امروزه بسیاری از زنان در سرتاسر جهان به این محصولات اعتماد دارند. دلیل عمده این اعتماد، توانایی اکستنشنهای مو برای پنهان کردن بسیاری از مشکلات مانند نازکی موها، ریزش مو و حتی طاسی است.
زنان در هر سنی میتوانند بهراحتی این اکستنشنها را تهیه کنند، اما توجه کردن به برندها و نوع این محصولات قبل از استفاده واقعا ضرورت دارد. داشتن موهای پرپشت و بلند، آرزوی خیلی از آنهایی است که ظاهر چهرهشان برایشان اهمیت فوقالعادهای دارد. شما میتوانید رنگ این موهای اضافی را متفاوت از موهای طبیعی خودتان انتخاب کنید تا بهعنوان هایلایت یا مش استفاده شوند. این موها چنانچه توسط متخصصین این کار، لابهلای موهای طبیعی اضافه شوند غیرقابل تشخیص خواهند بود. بیشتر اکستنشنها حدود ۳ تا ۴ ماه لابهلای موهای شما دوام میآورند. البته دوام این موها بستگی به نظر فرد و نحوه مراقبت از آنها دارد. شما میتوانید طول موهایتان را حداکثر ۲۶ یا ۳۰ سانتیمتر بلند کنید.
بیشتر بخوانید: تفاوت مش و هایلایت مو در چیست؟
انواع اکستنشن مو:
این اکستنشنها به دو گروه تقسیمبندی میشوند که عبارتند از:
طبیعی: از موهای واقعی و طبیعی انسان ساخته میشوند.
مصنوعی: این نوع از مو در کارخانهها تولید خواهند شد.
هر دو نوع دارای مزایا و معایب میباشد.
مزایای اکستنشن های طبیعی
- حالت پذیری و رنگ پذیری بیشتر و بهتر
- دوام و عمر آنها بیشتر از نوع مصنوعی است.
- مو را پر پشتتر نشان میدهند.
- زیباتر به نظر میرسند.
- به مراقبت و توجه زیادی نیاز ندارند.
معایب اکستنشن های طبیعی
- گرانتر از اکستنشن مصنوعی
مزایای اکستنشن های مصنوعی
- ارزانتر از اکستنشن طبیعی
معایب اکستنشن های مصنوعی
- ممکن است که از روشهای غیر بهداشتی برای تولید استفاده شود.
- نسبت به نوع طبیعی عمر و دوام زیادی ندارد.
- به مراقبت زیادی نیاز دارند.
- در صورت استفاده از سشوار و اتو مو و … احتمال ذوب شدن وجود دارد.
بیشتر بخوانید: مراقبت بعد از اکستنشن مو
روشهای اکستنشن مو
روشهای زیادی برای اضافه کردن حجم و ارتفاع موها وجود دارد که رایجترین آنها در سه دسته اصلی قرار میگیرند. این سه دستهبندی اصلی عبارتاند از:
۱. اکستنشن موقت مو
این نوع از اکستنشن را هر روز یا هر هفته میتوانید جدا و دوباره متصل کنید. روشهای نصب اکستنشنهای موقتی ممکن است با کلیپسهای مخصوص، بافت و حتی چسب باشد.
۲. اکستنشن نیمه دائمی
اکستنشنهای نیمه دائمی حدود ۶ تا ۸ هفته باقی میمانند. نوعی از اکستنشنهای نواری هستند که با چسبهای نامرئی متصل میشوند و در دستههای کوچکتری نسبت به اکستنشنهای کلیپسی عرضه میشوند. وقتی موها در حالت افتاده باشند، تقریبا تشخیص این اکستنشنها غیر ممکن است.
۳. اکستنشنهای دائمی
این اکستنشنها چندین ماه دوام میآورند. در این روش، دستههای باریک مو به تعداد زیاد به دستههای موهای طبیعی فرد اضافه میشود.
بیشتر بخوانید: روش های نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه
روشهای نصب اکستنشن مو
دوخت
در این روش که نیاز به مهارت و ظرافت خاصی دارد موهای طبیعی شما و موهای مصنوعی بافته میشوند و به هم دوخته میشوند. این روش آسیبی به موها وارد نمیکند و در هر زمان می توانید آن را به کمک یک متخصص از سر خود جدا کنید. هنر دوختن موی طبیعی با اکستنشن برای طول زیاد، عموما کار هرکسی نیست. اول از همه باید موی فرد بافته شود. سپس این موهای بافته شده را به موی بافت فرد مورد نظر میدوزند. این روش به مدت زمان زیادی نیاز دارد و باید چند ساعت در آرایشگاه بنشینید تا کارتان تمام شود اما نتیجه آن بسیار عالی و طبیعی خواهد بود.
حرارتی
یکی از سادهترین روشهای اکستنشن، به این ترتیب است که ابتدا یک دستهی باریک از موهای شما جدا شده و کمی بالاتر از ریشه موها، محلول چسبناک خاصی مالیده میشود و یک دستهی باریک از موهای اکستنشن روی آن قرار میگیرد و به وسیله گیره یا انبر ویژهای، این موها به هم فشرده شده و حرارت انبر، چسب را ذوب کرده و موهای مصنوعی به موهای طبیعی میچسبند. این روش به اتصال حرارتی معروف است. در این روش احتمال ریزش و آسیب بیشتر است.
رینگ
در این روش از رینگهای واشردار استفاده میشود و دسته دسته موهای طبیعی و مصنوعی داخل رینگ قرار میگیرد و با انبر مخصوص سفت می شود. این روش برای افراد با موهای نازک و کم پشت مناسب نیست و زیبایی ندارد و موقع جمع کردن مو رینگ لا به لای موها مشخص می شود. در این روش رینگ واشرداری را داخل یک شاخه از مو مصنوعی می گذارند و با قلاب های مخصوص موهای طبیعی را به داخل همان رینگ میکشند. با انبرک مخصوص، رینگها را فشار محکمی میدهند تا مو ثابت شود و به این طریق موی مصنوعی به طبیعی متصل میشود.
بیشتر بخوانید: مراحل ریمو اکستنشن مو
امیدواریم از خواندن این مقاله اکستنشن مو چیست رضایت داشته باشید. در ادامه نظرات خود را برای ما قرار دهید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.