اگر در حال یادگیری یادگیری کاشت و طراحی ناخن هستید و یا میخواهید در آینده در دوره های کاشت و طراحی ناخن شرکت کنید حتما باید با وسایل و ابزار های کاشت ناخن آشنا باشید. وسایل کاشت ناخن بسیار گسترده هستند و هرکدام کار خاصی را انجام میدهند ، پس بسیار مهم است آن ها را به خوبی بشناسید.
به طور کلی وسایل کاشت ناخن به سه دسته زیر تقسیم میشوند :
۱-مواد کاشت ناخن
۲- دستگاه های کاشت ناخن
۳-ابزار جانبی کاشت ناخن
مواد لازم برای کاشت ناخن با پودر
۱-ضد قارچ
میدانیم که ناخن های کاشت شده ممکن است قارچ بگیرد و ار آن جایی که سرعت رشد قارچ بسیار است به شدت به ناخن هایتان آسیب برساند . به همین دلیل برای جلوگیری از ایجاد قارچ ، از محلول ضد عفونی کننده و ضد قارچ استفاده میکنند.اگر ناخن فرد مبتلا به قارچ گردد میتوان از محلول تیمول برای درمان قارچ ایجاد شده استفاده نمود.
۲- پرایمر کاشت ناخن
پرایمر ها برای جلوگیری از هواگیری ناخن استفاده میشود.اما طرز کار آن چگونه است ؟ پرایمر ها محصولی هستند که خاصیت چسبندگی دارند به همین دلیل بین ناخن و مواد استفاده میشود. پرایمر ها به طور کلی دارای ۳ نوع اسیدی، اسید متوسط و غیر اسیدی می باشند. هر چقدر اسید پرایمر ناخن بیشتر باشد ، میزان چسبندگی محصول هم بالا می رود.
۳- پودر کاشت ناخن
یکی از اصلی ترین مواد ، پودر کاشت ناخن است .پودر ناخن انواع مختلفی دارد و معمولا در کاشت ناخن پودر را با محلول لیکوئید ترکیب میکنند .
- پودر هلویی کاشت ناخن
- پودر سفید کاشت ناخن
- پودر کلیر یا کریستالی کاشت ناخن
- پودر صورتی کاشت ناخن
۴-لیکوئید کاشت ناخن
همان طور که در قسمت قبل اشاره کردیم لیکوئید کاشت ناخن محلولی است که با ترکیب با پودر مواد تشکیل دهنده ناخن را می سازد. لیکوئید ها هم انواع مختلفی دارند که در کیفیتشان بسیار تاثیر گذار است.لیکوئید ها به سه دسته زود خشک، متوسط و دیر خشک تقسیم می گردند. ناخن کار با توجه به راحتی اش یکی از انواع را انتخاب میکند. اگر ناخن کار سرعت بالایی داشته باشد محلول زود خشک برایش مناسب است . اگر تازه کار هستید از لیکوئید دیر خشک استفاده کنید.
۵-تاپ کات یا تاپ شاین
حتما در مورد تاپ کات ها شنیده اید چراکه بسیار کاربردی هستند.تاپ کات جهت ایجاد یک لایه محافظ بی رنگ و درخشنده استفاده می گردد. تاپ شاین باعث می شود استحکام و زیبایی کار دو چندان شود و معمولا بر روی کاشت پودر ، کاشت ژل ، ژلیش ناخن استفاده میشوند.
دستگاه های برقی مورد نیاز برای کاشت ناخن
در این قسمت از معرفی ابزار های کاشت ناخن ، دستگاه های برقی را به شما معرفی میکنیم.
۱- سوهان برقی ناخن
اولین و مهم ترین دستگاهی که میخواهیم به شما معرفی کنیم سوهان برقی و یا میکرو موتور است . میتوانیم بگوییم پر هزینه ترین دستگاه کاشت ناخن همین سوهان برقی است . سوهان برقی هم دارای مدل ها و مارک های مختلفی است که ممکنه شما را گیج کند . پس حتما قبل از خرید باید تحقیق کنید.
۲- دستگاه های ال ای دی، یو وی، ال ای دی – یو وی
• دستگاه یو وی
• دستگاه ال ای دی ناخن
• دستگاه های ال ای دی – یو وی
این سه دستگاه برای خشک کردن لاک ژل و کاشت ژل مورد استفاده قرار میگیرند و با هم تفاوت هایی دارند . دستگاه یووی لاک ژل را در عرض دو دقیقه خشک میکند ولی دستگاه ال ای دی این کار را در عرض ۵ ثانیه انجام میدهد . مشکل دستگاه ال ای دی این است که همه مارک لاک ها را خشک نمیکند . به همین دلیل دستگاهی آمد با نام ال ای دی – یووی که مناسب برای همه لاک ها است .
۳- دستگاه لاک خشک کن یا پنکه
لاک های ساده با دستگاه یووی خشک نمیشوند برای همین ، برای افزایش سرعت خشک شدن از پنکه استفاده میشود. برخی از پنکه ها قابلیت ایجاد باد گرم را دارند.
۴- فن زیر دست
در هنگام سوهان کشی مقدار زیادی از پودر و مواد در هوا پخش میشوند ، برای جلوگیری از این اتفاق یک فن زیر دست قرار میدهند تا این پودر ها را به داخل بکشد.
ابزار جانبی کاشت ناخن
۱-ناخن گیر
ناخن گیر یکی از وسایلی است که حتما همه با آن آشنایی دارند و جزو مهم ترین وسیله برای ناخن کاران است . سعی کنید از ناخن گیر های تیز استفاده کنید تا فرایند کار سریع تر و همچنین نتیجه تمیز تر باشد.
انواع ناخن گیر
• ناخن گیر استاندار:
داشتن یک جفت ناخنگیر استاندارد برای کوتاه کردن ناخن طبیعی مشتریانی که کاشت اکریلیک و کاشت ژل روی ناخن های خود ندارند، بسیار ضروری می باشد. همانطور که می دانید کوتاه کردن و فرم دهی ناخن قبل از انجام خدماتی مانند کاشت یا ژلیش از مراحل اولیه می باشد. برای کوتاه کردن ناخن های طبیعی حتما باید از ناخنگیرهای استاندارد استفاده نمود تا آسیبی به صدف ناخن وارد نشود.
• ناخن گیر تیز:
ناخنگیرهای استاندارد از قدرت کافی برای کوتاه کردن ناخن هایی که کاشت ژل یا کاشت اکریلیک روی آنها انجام شده است، برخوردار نمی باشد. اما ناخنگیرهای تیز مخصوص، این امکان را فراهم می آورد که به راحتی ناخن های اکریلیک و ژل را کوتاه نمایید یا آنها را شکل دهید.
• ناخن گیر پا:
ممکن است مجبور شوید از ناخنگیرهای استاندارد برای پدیکور استفاده کنید، اما احتمالا خواهید دید که آنها به اندازه کافی قوی نیستند تا ناخن های پا را کوتاه کنند. داشتن ناخن گیری که به طور خاص برای اصلاح ناخن های پا طراحی شده است، پدیکور را بسیار راحت تر می کند.
۲-تیپ ناخن
اگر مشتری ناخن های کوتاه داشته باشد و ناخن هایی بلند بخواهد باید از تیپ استفاده کنیم .تیپ ها نیز از نظر کیفیت با هم متفاوت هستند . اگر شما از تیپ بی کیفیت و سفت استفاده کنید ممکن است در حین کار ترک بخورد و مراحل کارتان طولانی تر شود.
۳-ظرف لیکوئید
برای جلوگیری از تبخیر لیکوئید در هوای آزاد ، توصیه میشود از ظرف مخصوص آن استفاده شود.
۴-محلول پاک کننده ناخن
پاک کننده ناخن کمک میکند که آلودگی ها از سطح ناخن پاک شود و مواد به خوبی به صدف ناخن بچسبد و از عفونت جلوگیری شود.
۵-محلول پاک کننده لاک ناخن
توصیه می شود که یک لاک پاک کن با کیفیت انتخاب کنید که باعث خشک شدن پوست و آسیب به صدف ناخن نشود.
۶-صابون دست
برای شست و شوی دست ها از صابون های مخصوص و نرم کننده استفاده کنید که باعث خشکی پوست دست نشوند.
۷-کاسه مانیکور
بعضی افراد میگویند برای چه باید از کاسه مخصوص مانیکور استفاده کرد ؟ با کاسه های معمولی هم میشود این کار را کرد ولی باید بگویم که طراحی کاسه مانیکور به صورتی است که دست ها راحت تر در آن قرار میگیرند و خسیانده میشوند.
۸-قلم کاشت
برای کاشت ژل و کاشت پودر از قلم های متفاوتی استفاده میشود. معمولا از قلم با موی طبیعی برای کاشت پودر و قلم با موی مصنوعی برای ژل استفاده میشود.
۹-سوهان دستی
سوهان های دستی برای فرم دهی ناخن ها استفاده میشوند و در هنگام خرید باید به عدد روی آن توجه کنید . این عدد های درج شده بر روی سوهان میزان زبری آن را مشخص میکند.
۱۰-عقب زن
نام دیگر عقب زن ناخن پوشر است .این ابزار برای عقب زدن کوتیکول ناخن و جدا سازی آن از سطح ناخن در هنگام مانیکور استفاده می شود.
۱۱-نیپر
نیپر یک ابزار فوق العاده برای گرفتن پوست های اضافه دور ناخن است . در استفاده از این ابزار دقت کافی داشته باشید تا به گوشت دستتان آسیب وارد نشود.
۱۲-بافر
یکی دیگر از ابزار های کاشت ناخن بافر است .جهت ایجاد خط و خش روی سطح ناخن قبل از کاشت و صاف و صیقلی کردن و از بین بردن خطوط روی کاشت مورد استفاده قرار می گیرد. بافر از جنس اسفنج می باشند به همین دلیل از سوهان دستی نرم تر است و دارای درجه زبری و نرمی متفاوتی می باشد که هر کدام کارایی خاص خود را دارد.
۱۳-چسب ناخن
برای چسباندن تیپ روی ناخن ها از چسب ناخن استفاده می شود.سعی کنید چسب خوب تهیه کنید که باعث هواگیری و شکستن نشود.
۱۴-پد لا انگشتی
برای ایجاد فاصله بین انگشتان از پد لا انگشتی استفاده میشود تا انگشتان بهم برخورد نکند و خراب نشود.
امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و با ابزار های کاشت ناخن آشنا شده باشید. شما میتوانید برای یادگیری کاشت ناخن به صورت تخصصی در آموزشگاه آرایشگری زنانه قصر مانلی شرکت کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.