شما هم از شکستن مداوم ناخن هایتان خسته شدید ؟ دوست دارید ناخن های شما همیشه زیبا ، بلند و یکدست باشد ؟ ممکن است شما ناخن های خوبی داشته باشید و رشد آن قابل قبول باشد ولی وقتی یکی از ناخن هایتان میشکند و بقیه بلند است جلوه خوبی ندارد. یکی از کارهایی که بسیاری از دختران جوان و خانم ها برای زیبایی دستانشان انجام میدهند ، کاشت ناخن است. در این مطلب به مزایا و معایب کاشت ناخن میپردازیم و سوالات متداول شما را پاسخ میدهیم.
انواع کاشت ناخن
کاشت ناخن در روش ها و مدل های متفاوتی وجود داردو شما با توجه به هزینه و روش های مراقبتی آن میتوانید یکی از انواع کاشت را انتخاب کنید.
-
کاشت ناخن پودری یا اکرلیک
یکی از رایج ترین روش های کاشن ناخن ، کاشت پودری است . این نوع کاشت دوام و استحکام زیادی دارد و به راحتی کنده نمیشود. به همین دلیل بسیار پرطرفدار است.
این کاشت برای افرادی که کارهایشان را باعجله انجام می دهند بسیار مناسب است. ناخن اکریلیک از لحاظ مقاوم بودن قوی هستند با این حال اگر بیش از حد فشار بر روی آنها اعمال شود میشکنند. استفاده روزانه از کرم و روغنهای نرم کننده بر روی ناخن و اطراف آن باعث میشود ناخنهای سالم و با لطافتی داشته باشید.
-
کاشت ناخن ژلهای
اگر طرفدار ناخن های ظریف و طبیعی تر هستید کاشت ژله ای میتواند برای شما مناسب باشد. این کاشت برای افرادی که ناخنی ظریف و براق میخواهند، از حساسیت یا ناراحتی تنفسی (آسم) رنج میبرند و همچنین در مناطق مرطوب زندگی می کنند مناسب می باشد. این کاشت با آب و هوای مرطوب سازگاری بیشتری دارد و ماندگاری آن در هوای مرطوب بیشتر است و به طور معمول این نوع کاشت در هوای خشک ترک برمیدارد. برای ماندگاری بیشتر این کاشت نیاز به تواناییهای یک ناخن کار حرفهای و مواد مناسب و خشک نبودن آب و هوا می باشد
مواد ژل را می توان به صورت آماده از بازار تهیه کرد. پس از زدن ضد قارچ می توان ژل را روی ناخن گذاشت و در دستگاه یووی قرار داد تا خشک شود. این نوع کاشت با کاشت پودری مشابه است و تنها تفاوت آن ها در مواد می باشد.
-
کاشت ناخن قالبی
یکی از دیگر از انواع کاشت که راحت ترین نوع آن محسوب میشود کاشت قالبی است . این کاشت بی کیفیت است و به این صورت انجام میشود که مواد را داخل قالب ناخن مصنوعی میگذارند تا شکل آن را به خود بگیرد. بعد ابتدا مواد ضد قارچ را روی ناخن میزنند و بعد قالب را روی ناخن فشار میدهند تا مواد روی ناخن خشک شود بعد از چند دقیقه ناخن مصنوعی را برمیدارند. در این نوع کاشت دیگر سوهانکشی نمیشود و از چسب ناخن هم استفاده نمیشود.
در این نوع کاشت به دلیل اینکه عمل سوهانکشی انجام نمیشود بعد از مدت کوتاهی بهاصطلاح ناخن هوا میگیرد و جمع شدن هوا زیر ناخن کاشت یکی از مهمترین دلایل برای به وجود آمدن قارچ است. در این نوع کاشت باید مراقب بود تا ناخنها کمترین تماس را با آب داشته باشند.
به دلیل ضخیم بودن کاشت، کار از حالت طبیعی خود خارج میشود. این نوع کاشت را می توان روی انگشتهای استاندارد کار کرد.
مزایا و معایب کاشت ناخن
کاشت ناخن هم مانند بسیاری از کار های دیگر که برای زیبایی انجام میشود مزایا و معایبی دارد . بهتر است قبل از انجام کاشت از این مسائل آگاهی کامل داشته باشید.
مزایا کاشت ناخن
۱- زیبایی
۲- دوام و ماندگاری
۳- جلوگیری از جویدن ناخن
۴- تنوع بالا در انواع کاشت
معایب کاشت ناخن
این مواردی که در زیر اشار میکنیم ممکن است برای همه افراد اتفاق نیوفتند و فقط در صورت استفاده از مواد نامرغوب پیش بیاید. پس قبل از رفتن به سالن های زیبایی در مورد ناخن کار و مواد استفاده شده تحقیق کنید.
۱- مادام العمر نمیباشد.
۲- نیاز به ترمیم ماهانه
۳- حساسیت وآلرژی
۴- عفونت قارچی
۵- تغییر رنگ ناخن
۶- شل شدن ناخن
۷- ورم و التهاب و قرمزی
۸- نرسیدن اکسیژن به ناخن
۹- کم شدن رشد ناخن
۱۰- تغییر شکل در ناخن
به دلیل سوهان کشی و برداشتن لایه رویی ناخن ، ناخن های شما نازک و شکننده میشود ولی اصلا نگران نباشید و تا زمانی که ناخن های شما رشد میکند هیج اتفاق ناخوشایندی نخواهد افتاد و در هر بار رشد شما ناخن های سالم خود را مشاهده میکنید.
نکات ایمنی بعد از کاشت ناخن
- از تماس با اجسام آلوده دور بمانید
- مراقب باشید که به ناخن هایتان ضربه وارد نشود
- هنگام انجام کارهای روزانه و کار با آب و مواد شوینده، حتما از دستکش استفاده کنید.
کاشت ناخن برای چه کسانی ممنوعیت دارد ؟
افرادی که مبتلا به بیماری های عفونی و قارچی هستند نباید کاشت ناخن انجام دهند . زیرا این عمل بیماری آن ها را بیشتر خواهد کرد . هم چنین افرادی که سیستم دفاعی بدن شان ضعیف است با کاشت ناخن بیماری شان عود خواهد کرد .
شما میتوانید در دوره های تخصصی کاشت و طراحی ناخن قصرمانلی شرکت کنید تا به صورت اصولی این کار را یاد بگیرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.